Opaal sieraden

Conceptontwerpen

Verkoop

Metalen opalen

Oceaan Opalen

Kristallen Boulder Opalen

Authentieke Opalen, gegarandeerd!

Al onze opalen worden gedolven door ons team of door mijnwerkers die we kennen en vertrouwen. Wij garanderen dat al onze opalen authentiek, natuurlijk en ethisch geproduceerd zijn. Australian Opals vallen onder strikte duurzaamheidswetten. We beloven ook dat onze opalen niet worden behandeld. Wij verkopen geen opalen doubletten of opalen drielingen; het zijn allemaal volle, massieve opalen uit Australië. We bieden ook een levenslange garantie op natuurlijke scheuren die zich in onze opalen kunnen vormen.

Veilige verzending

Alle aankopen van meer dan $ 200 op onze website worden geleverd met gratis verzending en verzekering. We zorgen ervoor dat alle opalen worden verzonden in veilige, goed verpakte pakketten met lage aangegeven waarden. Upgrades voor verzending zijn beschikbaar voor zowel EMS als Fedex, en kunnen gratis worden aangeboden bij aankopen met een hogere waarde.

Learn about opals

Zwarte opalen kopen
voor investeringen

Allawah Opalen

Opalen in verschillende
Lichtomstandigheden

Over ons

Opal Galaxy, opgericht in 2012, is een van de toonaangevende Australische opaalverkopers online. Alle opalen die wij verkopen zijn 100% natuurlijk en onbehandeld. Ze zijn allemaal op ethische wijze afkomstig uit de Australische outback en gesneden door enkele van de meest ervaren opaalsnijders ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in Australische opalen afkomstig van zowel Lightning Ridge als Winton. Deze omvatten zwarte opalen, donkere opalen, kristallen opalen, kei-opalen en kristallen kei-opalen.

Onze missie

We streven ernaar om de beste kwaliteit zwarte opalen en boulder-opalen online aan te bieden tegen redelijke prijzen. Door schoonheid te versterken via de nationale edelsteen van Australië, is het onze missie om de prachtige allure van opalen tot leven te brengen door een gevarieerde collectie van ethisch geproduceerde, hoogwaardige opalen samen te stellen en aan te bieden. We streven ernaar een diepe waardering voor de natuurlijke wonderen van Australië te bevorderen en tegelijkertijd uitzonderlijke waarde en service aan onze klanten te leveren. Met integriteit, duurzaamheid en een passie voor het kunstenaarschap van opalen en opaalsnijden, streven wij ernaar uw vertrouwde partner te zijn op uw reis naar versiering en zelfexpressie met Australische opalen.

Volg ons @opalgalaxy